Jeśli sprowadzać obu Włochów, to raczej Montolivo jako ofensywnego pomocnika, nie Aquilaniego należy ustawiać. Choć dla mnie oni obaj się na tę pozycję w ustawieniu Allegriego nie nadają, więc pewnie zostanie na Robinho i Boatengu, może Cassano.wtedy ustawienie coś w tym stylu Monto-Bommel-Boateng a przed nimi Aquilani.
To jest moim zdaniem bez sensu. El Shaarawy, Verdi...Co do spotkania Galliani-Preziosi media włoskie spekulują, że celem może być Christian Eriksen z Ajaxu.
Ja mam wciąż nadzieję na jeden fajny transfer spoza grona Kaka/Aquilani/Montolivo. To znaczy niech przyjdzie Montolivo, ale nie sam, ale niech jeszcze dołączy do drużyny ktoś naprawdę mocny. Klub ma pieniądze, szkoda byłoby ich nie wykorzystać po ostatnich latach, gdy było na kogo wydawać, ale nie było czego.
To prawda, co piszesz o kluczowym momencie dla Cassano. w Jutrzejszym meczu pewnie zagra ponad godzinę, na tle Malmo nie ma innej opcji, jak świetny mecz. Co do tego meczu... Jak zawsze chcę zobaczyć młodzież (najbardziej dwójkę atakujących i Ely'ego), oby też cały mecz zagrał na lewej stronie Taiwo. Ciekawe, jaki plan na ten mecz przygotowuje Allegri, czy będą ciągłe zmiany, czy raczej trzymanie się składu wystawionego. No i mecz na żywo w tv, pięknie.Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Ely (53), Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Comi (58), Ibrahimovic, Boateng Kingsley (59).