Mam to samo. Zero emocji. Kompletnie mnie ten mecz nie rusza. Pierwsze dwa mecze przeciwko Realowi Mourinho były dla mnie normalne, teraz na myśl o Gran Derbi robi mi się niedobrze. Zresztą pierwsze co mi do głowy teraz przychodzi to: "Znowu kontrowersje, pajacujący Żoze, brzydki mecz, wysyp kretynów w internecie, że pogadać normalnie nie można". Teraz moim marzeniem jest jak najszybsze opuszczenie Madrytu przez Portugalczyka. Ale coś mi się zdaje, że zostanie na długie lata.Mentor pisze:Odczuwacie jakieś wzmożone emocje? Ja ani trochę i jest to cokolwiek dziwnePowinienem być przynajmniej trochę podekscytowany chociażby z racji tego, że przecież gramy z Realem, ale jakoś nie potrafię przestawić się na tryb Gran Derby. Może zbyt wiele ich było w ubiegłym sezonie? Albo po prostu stawka spotkania zbyt niska, aby się ekscytować.
Possible line-up (vs Real Madrid): Valdes - Alves Pique Mascherano Abidal - Xavi/Thiago Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa #fcblive [efe]
Thiago od pierwszej minuty - byłoby ciekawie. Chciałbym by zagrał Alexis, ale nie jestem pewien czy Pep da mu dzisiaj szansę. Bardziej spodziewam się debiutu na Camp Nou w środę. Jednakże uważam, że dziś sporym faworytem jest Real. Ewentualna porażka nie była by generalnie taka zła. Powinna pomóc wyciągnąć konsekwencje co poprawić przed naprawdę ważnym meczem na Sanatiago w grudniu.