Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Professor Chaos » 14 sie 2011, 15:48

Mentor pisze:Odczuwacie jakieś wzmożone emocje? Ja ani trochę i jest to cokolwiek dziwne :roll: Powinienem być przynajmniej trochę podekscytowany chociażby z racji tego, że przecież gramy z Realem, ale jakoś nie potrafię przestawić się na tryb Gran Derby. Może zbyt wiele ich było w ubiegłym sezonie? Albo po prostu stawka spotkania zbyt niska, aby się ekscytować.
Mam to samo. Zero emocji. Kompletnie mnie ten mecz nie rusza. Pierwsze dwa mecze przeciwko Realowi Mourinho były dla mnie normalne, teraz na myśl o Gran Derbi robi mi się niedobrze. Zresztą pierwsze co mi do głowy teraz przychodzi to: "Znowu kontrowersje, pajacujący Żoze, brzydki mecz, wysyp kretynów w internecie, że pogadać normalnie nie można". Teraz moim marzeniem jest jak najszybsze opuszczenie Madrytu przez Portugalczyka. Ale coś mi się zdaje, że zostanie na długie lata.

Possible line-up (vs Real Madrid): Valdes - Alves Pique Mascherano Abidal - Xavi/Thiago Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa #fcblive [efe]

Thiago od pierwszej minuty - byłoby ciekawie. Chciałbym by zagrał Alexis, ale nie jestem pewien czy Pep da mu dzisiaj szansę. Bardziej spodziewam się debiutu na Camp Nou w środę. Jednakże uważam, że dziś sporym faworytem jest Real. Ewentualna porażka nie była by generalnie taka zła. Powinna pomóc wyciągnąć konsekwencje co poprawić przed naprawdę ważnym meczem na Sanatiago w grudniu.

Wróć do „Hiszpania”