To wynika z jego fatalnych warunków fizycznych - przygotowano dla niego specjalny trening na zwiększenie masy mięśniowej. Ciekawe.A i z tego co się dowiedziałem to El Shaarawy ma specjlany program treningowy.
Tak czy owak on, Cassano, Robinho i Boateng to może nie tak wielka klasa, jak dawny Kaka, ale solidni piłkarze, którzy powinni w ogóle skasować Kakę z naszej listy życzeń. Mam nadzieję, że plotki o Brazylijczyku nigdy nie znajdą odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Volati z gorączką został we Włoszech. Ely... Na dwoje babka wróżyła.Jeszcze jedno - grał Volati i jak się spisał Ely na środku obrony?
Albo inaczej - jak na swój wiek (18 lat) zagrał kapitalnie. Jakby zagrał tak Bonera, to byłoby to uznane za przeciętny występ, ale (bodaj debiut) mecz w seniorach takiego chłopaka zmienia sposób oceny. Zawalił drugą bramkę, kilka razy popełniał drobne błędy, ale więcej razy pokazywał interwencje, o które bym go nie posądzał. Jak pisałem - w dziesięciostopniowej skali za taki występ Bonerze dałbym 5, ale 18 latkowi dam mocną siódemkę.
A co miał powiedzieć? Po odejściu Fabregasa na rynku nie został żaden klasowy piłkarz, który chciał koniecznie w tym okienku odejść. Milanowi w tej chwili zostało tylko poszukiwanie jakiegoś ciekawego narybku. Tylko taka wypowiedź, o jakiej wspominasz - a ja takiej nie widziałemOstatnio Łysy powiedział (ale każdy wie jaki jest Galliani), że nowy gracz Milanu nie będzie jeszcze zawodnikiem topowym.