Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Logan » 15 sie 2011, 12:32

Przepraszam, może niepotrzebnie się uniosłem, ale nie mogłem się powstrzymać.
Logan pisze: Ja bym powiedział jednego z większych CePów na świecie. Najpierw przedłuża kontrakt żeby zaraz smalić cholewki do Barcy, prosić o transfer i odstawiać cyrki w mediach i nie tylko.
Za kogo on ma ten klub, kibiców i kolegów z drużyny? Za 0, więc ja go też mam za 0.

Jak Twoja zajebista panienka puszcza się regularnie na mieście i wszyscy o tym wiedzą, że chce odejść, to Ty ją błagasz o pozostanie rozumiem
Logan pisze:
Duch pisze:Akurat Cesc zawsze w dość stonowany sposób wypowiadał się o swoim ewentualnym powrocie do Barcelony. Chce tego, marzy o tym, ale nigdy nie przybierało to formy, która w jakiś sposób uderzałaby w klub. Inna sprawa czy jako kapitan nie powinien zachować się jeszcze inaczej
No widzisz, a dla mnie takie wypowiedzi uderzają we wszystkich - klub, kibiców, po kolegów z drużyny. Wszystko by było ok gdy wypowiadał się mniej więcej tak:
jestem piłkarzem Arsenalu, mam wieloletni kontrakt, skupiam się na grze dla tego klubu, transferowe plotki mnie nie obchodzą. To że jest kapitanem tylko potęguje konieczność takiego a nie innego publicznego zachowywania się. Po prostu trzeba być dorosłym i odpowiadać za swoje czyny. Podpisał taki kontrakt więc musiał być świadomy że może zostać w klubie do 2015 roku.
A co do Pique i Puyola - Fabriemu to sie podoba. Wystarczy zobaczyć jak po ich kolejnej akcji dodaje na Twitterku charakterystyczne OOOOOCHHHH, ACHHHH, MOOOOOC :lol: :roll:
Gdyby chciał (a może lepiej powiedzieć, gdyby miał jaja?) to by ich ogarnął, ale najwidoczniej czegoś mu brakuje.
Zdania nie zmieniłem i nie zmienię. Rozegrał to wszystko najgorzej jak mógł i w moich oczach przez te wydarzenia z ostatnich lat stracił cały szacunek jaki do niego miałem.

Wróć do „Anglia”