Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Realista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Realista » 15 sie 2011, 18:34

Real był słabszy, Barcelona była słaba, mecz był taki sobie, choć oczywiście pod względem ciężaru gatunkowego miał zupełnie inny wymiar. Real frajerstwo, Benzema miał co najmniej trzy, cztery dogodne sytuacje do strzelenia bramki, Ronaldo również, karny na Ronaldo też być powinien, Abidal dotknął piłkę ręką fakt - ale nie wiem, czy to było zagranie na karnego. Tak w mega skrócie. Kaka żelazny rezerwowy, idealny nabytek dla Milanu :? Mam nadzieje, że nie, dobrze życzę Serie A :wink:

Coentrao bardzo dobrze się spisał, myślę, ze Portugalczyk zagra za bezproduktywnego Di Marię w rewanżu. Callejon też aktywny i w sumie z dobrej strony się pokazał. Swoją drogą mamy chyba deja vu z poprzedniego sezonu, gdzie na początku roku Real też marnował okazji na potęgę i słabo to jeżeli chodzi o skuteczność wyglądało.

A rewanż za dwa dni, Barcelona pewnie zagra lepiej, będzie więcej utrzymywać się przy piłce, no ale przygotowani fizycznie lepiej nie będą, Real znowu będzie miał mega swobodę w rozgrywaniu akcji. Obawiam się, że właśnie wczoraj przegraliśmy ten Superpuchar. Real miał być tak super przygotowany, a nie wiem, czy tu na 60 minut normalnej dla nich gry im pary starczyło...

Wróć do „Hiszpania”