Z tym akurat mogę się zgodzić. Miałem na myśli to, że nie ma sensu rozdmuchiwać tematu tym bardziej, że jak sam widziałeś - różne źródła podają różne informacje na ten temat. Tyle.tylerdurden pisze:W tym spotkaniu akurat to swego rodzaju anegdota, ale generalnie nikt tak nie zwraca uwagi na ten element jak wy![]()
Oczywiście zdecydowanie lepiej by było gdyby zagrał Busquets dający większy komfort w tyłach a także pomagający w rozegraniu, ale nie chciałbym wariantu z Busquetsem i Keitą jednocześniegrzegorzfcb pisze:Moim zdaniem kluczem do sukcesu będzie brak Keity na pivocie
Trudno wyczuć. Myślę, że realną szansą na debiut Cesca będzie dopiero Gamper.grzegorzfcb pisze:ciekawe czy Cesc się załapie do 18 meczowej ?
Alexis to co innego bo choć z zespołem trenował niewiele to jednak miał te treningi a wcześniej Copa America. Cesc natomiast trenował indywidualnie a ostatni mecz rozegrał bardzo dawno temu. Myślę, że może być przygotowany nieco gorzej od Xaviego albo na podobnym poziomie.Jarzinho pisze:Zależy co tak naprawdę z Fabregasem było podczas tego lata. Tu były informacje o jakiś urazach, z drugiej strony, ze nie jest powoływany na mecze i obozy przez to, że transfer jest kwestią dni itd. Być może się załapie do 18, w przypadku Alexisa zastanawialiśmy się czy zadebiutuje i ile minut może dostać. Zagrał całe spotkanie.