Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: tylerdurden » 16 sie 2011, 17:14

Bienias pisze: Zagralismy w obronie slabo wiec wypada mi z politowaniem sie smiac z gry ofensywnej Realu, ktory ten mecz potraktowal bardzo powaznie w przeciwienstwie do Barcelony.
Ty potrafiszs pisac naprawde sensownie, ale dzis ci to wybitnie nie wychodzi ;). Wmowiliscie sobie pewne rzeczy przed meczem ącznie z o wiele lepszym przygotowaniem fizycznym Realu (co nie jest prawdą i widać to było podczas meczu) i dokładacie pewne bzdury po meczu, opierajac sie na czystym wyniku, jakbyscie nie pamietali jak wygladala gra.
Ale ok, skoro politowanie budzi fakt, ze przy skutecznosci Villi i Messiego, sam Benz zakonczylby mecz z hatrickiem, a Real z 5-6 bramkami, to nie mam pytań.

Nie wiem, jak mecz bedzie wygladał jutro, nie wiem, jak bedzie wygladał w grudniu (generalnie juz na poczatku niedzielnego meczu odnioslem wrazenie, ze obie druzyny sa daleko od swojej najlepszej dyspozycji, z tym ze Barca sporo wiecej niz Real), ale skonczcie z tymi kretynizmami dotyczacymi tego co działo sie ostatnio, bo same fakty temu przecza, sami to potwierdzacie w jednym komentarzu, by zaprzeczyc w drugim.

P.S. Przygotowanie Realu również dotyczyły całego sezonu, a nie tego meczu, problem w tym, ze po jednej wypowiedzi Pepa, wmowiliscie sobie, ze jestescie wyjatkowo słabo przygotowani (symptomatyczne, ze nikt nie pamieta o wypowiedzi VV, ktory stwierdzil, ze jesteście fizycznie przygotowani dobrze),a Real przygotował sie specjalnie do tego meczu, co jest oczywiscie bzdura.
btw Jak to jest z ta teoria o lepszym przygotowaniu Realu (dzieki wczesniej zaczetym przygotowaniom) skoro najlepsi w Barcelonie byli Alexis i Alves trenujacy z druzyna krotko i majacy za soba CA?

Wróć do „Hiszpania”