Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
PjtR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Pewniak dnia

Post autor: PjtR » 17 sie 2011, 0:05

#5 Leicester City - Bristol City H(0 - 2) 1 (4.1)

Bristol City zaczęło sezon tragicznie. 15 zespół poprzedniego sezonu zaplecza BPL w pierwszym meczu sezonu 11/12 przegrał przed własną publicznością 0:3, następnie, w swoistych derbach, przegrał w Cardiff tracąc po raz kolejny 3 bramki. Zespół z południa nie osłabił się tego lata, ale też nie było wzmocnień. Czerwona latarnia rozgrywek zmierzy się z zespołem prowadzonym przez byłego selekcjonera synów Albionu, Erikssona. Lisy są zdecydowanymi faworytami przed tym spotkaniem. Zespół z centralnej części wyspy gra przeciętnie, jednak z przeciwnikami słabszymi od siebie radzi sobie dobrze. Lisy grały w lidze póki co z Coventry, wygrały w delegacji 0:1, a także przegrały 0:2 na własnym stadionie z 5 zespołem poprzedniego sezonu. Obie drużyny są nieobliczalne, nie wiadomo kiedy piłkarze z nad Avonu 'zaskoczą', a i forma Leicester stoi pod znakiem zapytania. Ja jednak wierzę, że piłkarze prowadzeni przez szweda postanowią zrehabilitować się za porażkę z Reading i tym razem gładko ograją Bristol.

P.S. nie łączę postów, ponieważ nie wyrobiłem się z oddaniem typu we wtorek

Wróć do „Bukmacherka”