Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Kamil232 » 17 sie 2011, 16:42

Pozwolę zatem zapytać - kto tłumaczy taki a nie inny występ zlekceważeniem meczu, potraktowaniem go pobłażliwie czy też na luzie?
Bienias.
Nie rozumiem wiec oskarżeń(Kamil), ze Barca, czy jej kibice odpuszczają Supercoppa, po prostu uważamy podobnie jak Mourinho, ze nie jest to najważniejszy puchar w tym sezonie :wink:
:?: Przecież ja pisałem coś wręcz odwrotnego. Że właśnie pomimo tego, że sytuacje mieliście jaką mieliście co opisałes trudnośći w przygotowaniu, gracze na CA, czy wyeksploatowani to skoro największa gwiazda wymiotuje i ogólnie źle się czuje, a zapierdziela do końca meczu, a trener jej nie zmienia to jednak jakoś wam na tych meczach zależy i ich nie odpuszczacie mentalnie. Można rzecz, że wręcz przeciwnie i dość mocno zależy wam na tym trofeum, eksploatując w ten sposób Messiego. Więc nie wiem skąd wysnułęś swój wniosek.

Edit: Chociaż źle :P Bo pewnie gdyby to nie był mecz z Realem to by Messi zszedł, albo w ogóle nie grał, więc nie o trofeum tu się rozchodzi, a o GD. Więc po prostu jak pisałem przed mecze to są GD i o żadnym odpuszczaniu mentalnym mowy być nie może i każy gra na maxa, inna sprawa, że na obecnym etapie przygotowań ten max jest dość niski :wink:(rzecz jasna patrząć na potencjał danych zawodników, bo dla wielu ten max jest czymś czego nigdy w życiu nie osiągnął :P )

Wróć do „Hiszpania”