Nie ma mowy. Montolivo jest lewonożny, a z prawej strony boiska grają piłkarze ustawieni defensywnie. Jeśli Montolivo do nas dołączy, a Allegri będzie się trzymał swojego systemu, to będzie grał tylko z lewej strony pomocy jako rozgrywający.
Moja ocena Montolivo jako lewonożnego gracza nie opiera się na transfermarkt.de, tylko kilkuletnich obserwacjach tego chłopaka
Bramka z Hiszpanią lewą nogą, bramki w lidze lewą nogą, gra na lewym skrzydle za młodu ze względu na lewonożność...
A Messiego naturalną nogą jako naturalnego prawoskrzydłowego jest prawa!On bardzo dobrze posługuje się prawą nogą, ale jako były lewoskrzydłowy jego naturalną nogą jest lewa.
Ja nie wiem jak można coś wypisywać parę godzin wcześniej, a potem jak już 3/4 forum z gościa szydzi zamiast zamknąć dziób, albo przyznać się do błędu, teraz bredzić, że ja nie pisałęm, że on jest lewonożny ja pisałem, że jest obunożny...
PS. Jak to napisał Emdżej(jego wyprowadzić z równowagi i zmusić do czegoś takiego to duża sztuka). Jesteś idiotą.