Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Il Padrino » 17 sie 2011, 20:57

Wilmore pisze:Jak ktoś oglądając Montolivo nie wie, jak ten chłopak gra, to... Mógłbym zacytować Hessego, bo jego cytat byłby tu odpowiedni, ale powiem tylko, że jest to rodzaj głupoty wymagający szpadla.
To Ty nadal tkwisz na swoim :shock: . Ręce mi opadają, naprawdę. Skoro piłkę prowadzi prawą nogą, strzały oddaje prawą, karne wykonuje prawą, wolne prawą, gdy tylko może podaje prawą (a nawet na filmie, który wrzuciłem z meczu z Romą widać, że nawet czasem gdy prościej jest zagrać lewą, on i tak woli jakoś przechylić ciało by podać prawą, lub zagrać zewnętrzną stroną prawej. Był też w tym filmie widoczny wślizg, który naturalnie powinien być wykonany lewą nogą - lewa noga wyprostowana zagarniając piłkę, on wolał przechylić ciało tak, żeby zrobić to prawą nogą), to w jaki sposób chcesz mnie przekonać, że to jest naturalnie lewonożny piłkarz? To się kupy nie trzyma. Przyznaj się do błędy - tyle. Ja chłopaka oglądam od jego pierwszego meczu U21. Przyznam natomiast, że z Atalanty w ogóle go nie pamiętam, uwierzyłem Ci w słowa "w Atalancie grał wysoko podwieszonego lewoskrzydłowego" (BTW. np. Giovinco można powiedzieć, że grał wysoko grającego lewoskrzydłowego, a również jest naturalnie prawonożny), ale postanowiłem Cię sprawdzić, wszedłem na football-lineups, z kótrego wynika, że za czasów Atalanty, Montolivo 11 razy zagrał środkowego pomocnika, 8 razy trequartistę, 4 razy lewego pomocnika i raz prawego. Coś nie gra Wilmore, prawda? Dalej Montolivo naturalnie lewonożny?

Wróć do „Włochy”