Ja liczę, że Kaka się nie zgodzi na obniżkę. Mam nadzieje, że jego ojciec nadal pilnuje konta. Kaka wczoraj wszedł w tak ważnym meczu to może jednak Mourinho widzi go w swoich planach. Bo chyba nie dawałby mu się żegnać z drużyną w trakcie walki o Superpuchar. Balotelliego bym chciał, ale pod warunkiem, że Cassano nie odejdzie i że Antek lub Robinho na stałe powędrują do gry na ofensywnym pomocniku. Z dwójki włochów wolałbym Montolivo, bo Aquilani jest zbyt często kontuzjowany, ale obawiam się, że pójdziemy łatwą drogą i ściągniemy Aquilaniego, być może Kakę i zapewnimy nadgodziny lekarzom z MilanLab. Jeżeli dotego jeszcze sprzedamy Cassano i wezmiemy SuperMario to się załamię. Alternatyw jest coraz mniej i nie przewiduje niczego ciekawego.
Właśnie wyczytałem, że Kaka niby chce wrócić, ale jego tata musi wyrazić na to zgodę, bo wiąże się to z obniżką pensji. Nie wiem czy to bujda dziennikarzy, czy jest w tym choć trochę prawdy, ale w takim wypadku po raz pierwszy podoba mi się chciwość Bosco Leite seniora.
I jeszcze wygląda na to, że nawet Montolivo możemy nie kupić, bo ponoć Bayern go chce a nie mam wątpliwości, że Fiorentina będzie wolała go tam sprzedać.