Czy to nie ci sami fani, ktorzy smieja sie i oburzaja kiedy Mou pytal o spisek UEFY, UNICEFU i rycerzy okraglego stolu?
Jezeli Mou namawia swoich zawodnikow do brutalnych fauli, dlaczego wszyscy tego nie robia (np Benz, Ronaldo,Ozil, Alonso, Igla, Di Maria), tylko ci znani z goracych/pustych głow i twardej gry (Pepe,Ramos, Marcelo, Carvalho, Khedira)?
Jezeli rozni zawodnicy Barcelony (Masche, Pike, Pedro,Busi,Alves) po dotknieciu w rozne czesci ciała zawsze akurat w meczach z Realem łapia sie za twarz, to jest to przypadek czy tez ich ktos do tego "namawia"?
Jarzinho
Pedro przy stanie 2:1 tak dłoń bolała, ze nie mógł zejśc z boiska przez minute mimo, ze miał linie koncowa 5 metrow od siebie
Tak mi sie przypomniało bo to było az tak głupie, ze zabawne juz podczas meczu, a wyliczance, o ktora prosisz nie mam ochoty uczestniczyc, wiec nie pros o wiecej, po prostu ogladnij drugi raz mecz, ja do takich (nie łapania sie za twarz w celu wyeliminowania przeciwnika z gry) zagran w pilce sie przyzwyczailem, wiec nie mam o nie pretensji.
EOT
@down
Pisalem oczywiscie o szesciopaku, co jest oczywiste, ale jak widze nie dla wszystkich
P.S. Niepokalana Dziewica w akcji (pewnie tez zmanipulowane )