Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Logan » 19 sie 2011, 21:57

Odnośnie meczu z Udine - wyszła różnica w przygotowaniach do sezonu. We Włoszech mają przerwę zimową, w Anglii gra się cały sezon. Logiczne jest że zawodnicy w Arsenalu musieli trenować ciężej. Fizycznie odstawaliśmy od normalnego poziomu i to przełożyło się na obraz gry. Oby w rewanżu wyglądało to lepiej.
Murzyni + Di Natale bardzo groźni.
Duch pisze:Jestem ciekawy jaki mroczny plan chodzi Wengerowi po głowie. Wypożyczenie Veli i prawdopodobne wypożyczenie Traore do QPR to jednak jasny sygnał, że ktoś tu robi grunt pod interesy. W innym wypadku dalsze osłabianie i zawężanie kadry byłoby całkowicie niezrozumiałe. Pytanie, kto jest na radarze :think:
Robi grunt dla Ryo chyba, co dla mnie jest zaskoczeniem. A co do Traore, to dawno mnie nic tak nie ucieszyło :P Oby Tremoulinas.

Szkoda że nie udało sie wypożyczyć Luisa Lucho Gonzaleza z Marsylii. Może Wenger po sprzedaży Nasriego skusi się na definitywne rozwiązanie. Arsenal potrzebuje postaci w drugiej linii, a taką osobowością niewątpliwie jest słynny el Comandante. Cieszy mnie bardzo, że Wenger to widzi, więc pozostaje z optymizmem czekać na koniec okienka.

Wróć do „Anglia”