Z tym lewym obrońcą to obłęd prawdziwy. Tak jak Wenger przyzwyczaił nas do zaskakujących ruchów i lubi czasem postawić, czy też uwierzyć w ludzi, w których większość fanów niewiele widzi, tak w tym wypadku po prostu nie ma na kogo postawić. Jesteśmy z jednym lewym obrońcą w składzie, niezbyt ogranym do tego łamliwym w cholerę. Musimy, ale to po prostu musimy kupić innego. Ani pół nie przekonuje mnie Wenger mówiący, że nie zakupi LO. Takie zachowanie byłoby strzałem, nawet nie w stopę, ale w kolano. Strzałem w stopę byłoby zakupienie środkowego obrońcy kosztem lewego i przesuwanie na bok Vermy.
Ja mimo wszystko wierzę zarówno w zakup lewego obrońcy, jak i nabycie środkowego pomocnika. Niby każdego roku Arsene przyjmuje na klatę ogromną krytykę ze strony fanów, działaczy czy byłych zawodników, ale jak jest tego lata każdy widzi. Straciliśmy mózg i kręgosłup zespołu, na naszym terenie megafartem wygrywamy z Udine i wciąż nie jesteśmy pewni występów w LM. To musi do niego dotrzeć. Transfery będą, jestem o tym przekonany.