Naucz się czytać kolego, bo ciągle zarzucasz mi, że rzekomo nie wiem o czym pisze, a może po prostu nie posiadasz tak zacnej cechy jak umiejetność czytania ze zrozumieniem.Trzeba mieć klapki na oczach żeby twierdzić że Mourinho nie specjalizuje się w prowokacjach a jest jedynie ofiarą spisków i oszczerstw...
Nigdzie nie napisałem, żę Mourinho jest jakąś ofiarą wręcz przeciwnie potwierdziłem, że specjalizuje się w prowokacjach i tego typy stylu pracy. I w żadnym poście go nie bronię. Ja po prostu piszę i przeczytaj sobie ten fragment dokładnie, może tak ze 100 razy, albo jak nie to zadzwoń do pani od Polskiego niech Ci przeczyta, że bzdurą jest pisanie, że Mourinho jest wszytkiemu winny, a gracze Barcy i ich sztab są świeci. Powtórzę raz jeszcze co potwierdziło poźniej wiele osób, jesteście siebie warci. Jose i jego prowokacje, tworzenie obleżonej twierdzy, szukanie spisków i wy ze swoimi prowokowaniem, udawaniem, tworzeniem atmosfery pokrzywdzonych, którzy bronią piękną futbolu przed antyfutbolem i jedynymi świętymi, którzy nigdy niczemu nie są winni. Jedno i drugie jest żałosne i o to mi tylko chodzi i to też przeczytaj ze 100 razy nie bronię Moruinho i nie twierdzę, że jest niewinną ofiarą, tylko wskazuje również winny drugiej strony, której ty i twoim kompani nie dostrzegają. A nawet jak już dostrzegą to a bo Mourinho się należało, a bo Pepe to idiota i mu się należało, a Marcelo to małpa i też mu się należało