Ja jestem ciekaw tylko ile lat będziemy jeszcze czekać na LM - jak myślicie dobijemy do 20 ;> ?
Byłem zwolennikiem wystawienia 3 defensywnych pomocników, ale halo nie tak, Wisła zrobiła największy błąd jaki tylko mogła, cofnęła się całą drużyną. APOEL szybko strzelił bramkę, a potem klepał piłkę między kopaczami z Krakowa, przy takich warunkach po 30 minutach byli oni wycieńczeni i zwyczajnie nie mieli siły już biegać.
Kolejny błąd to dla mnie zejście Sobolewskiego, piłkarz który jest najstarszy stażem i mógł w końcówce włożyć serce do gry, nie to co np. Nunez który tylko się szwędał i przekładał piłkę dość nieudolnie.
Po bramce Wilka ( bądź co bądź, ładna asysta i ładny gol ) fajne 5 min w wykonaniu wiślaków, niestety potem znów zbyt głębokie cofnięcie i trochę już brak sił spowodowały to co spowodowały w 87 min.
Cóż, ja byłem optymistą, ale niestety musimy czekać kolejny rok. Może w końcu ITIe, Cupiały i inne Solorze wyciągną wnioski i zaczną budować drużyny przed Europejskimi Pucharami trochę wcześniej i za trochę większe pieniądze. Wisła zagra w LE, nie ma też takiej tragedii.