Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: Kamil232 » 23 sie 2011, 22:55

Miałem tu wejść i pojechać po idiocie Kowalczyku, który tylko czekał na gola Apoleu żeby się pojarać, jacy to oni zajebiści, jacy my słabi. Śmierdzi u niego ewiddentym kompleksem, że nikt w Polsce nie doceniał jego króla strzelców na Cyprze i checią pokazania, że to nie takie ogórki(chociaż akurat jak on tam grał to była ogórkowata liga). A tutaj widzę, że mamy podobnych pajaców. Ciekawy jestem czemu RealFan nie pisał po finale Copa Del Rey, że źle się stało dla futbolu, ze wygrała drużyna słabsza, która była jechana przez cały mecz. Ciekawy jestem czemu Kajo po pamiętnym półfinale z Barca nie pisał, ze dobrze się stało dla futbolu, że awansowała Barcelona bo byli lepsi w dwumeczu i wygrał futbol. Śmiać mi się z was chce [k****] mać. Jak wasze drużynki by w ten sposób przegrały to byłby płacz i żal, ze w końcówce upragniony awans poszedł się jebać .
Ale o Polskim zespole który był tak blisko awansu to tylko się pośmiać(ciekawy jestem z czego? chyba z siebie samego) i powiedzieć, że dobrze, żeśmy odpadli bo byłby wstyd. bla bla bla, kompleks Polskości wpojony przez GW zbiera swoje żniwa.

Od małego byłem kibicem Legii i zawsze się nimi jarałem, ale w Europejskich pucharach zawsze trzymałem kciuki za Polski zespół. I napiszę brawo dla Wisły za walkę :!: Było blisko bardzo blisko, z lepszym bramkarzem byłby upragniony awans. Teraz nie znięchęcać się i dalej robić swoje i oby za rok się udało.

Wróć do „Puchary Europejskie”