Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: petrdcm » 23 sie 2011, 22:56

Piwus a jak ci pisałem przy okazji wcześniejszych spotkań że po takiej grze jaka wtedy była wystarczy aby trafili na byle pierwszy lepszy zespół od tamtych półamatorów i będzie ciężko, to ty mi dawałeś WP za to że nazwę klubu pospiesznie pisząc napisałem z małej litery, no to teraz sam sobie oceń swoich asów na tle rywala który nie gra w piłkę "na drugi etat". Mimo że rywal był w zasięgu jak mało kiedy w tej fazie.

Przed meczem napisałem coś takiego kilka stron wczesniej:
petrdcm pisze:Co do samego meczu, to każdy wylicza te kilkanaście lat bez naszych klubów w CL, tylko że przez cały ten czas nigdy nie było chyba aż tak dużej szansy. No raz wtedy z Panathinaikosem była spora ale pamiętamy okoliczności rewanżu kontuzja Franka i brak możliwości zmian, czerwona kartkę chyba Zieńczuka czy kogoś... do tego błąd bramkarza. A tak to albo same FCB, MU czy inne też niewiele słabsze typu Szachtar. Bo nawet to co Zagłębie wylosowało to i tak mieli kadrę słabszą i mimo że rywal nie najlepszy to nie przeszli. Jeżeli dziś nie będzie czegoś w stylu tego co było z Grecką ekipą (parę zdań wyżej) to szansa jest największa od tych kilkunastu lat bez CL.
Dziękuję, dobranoc.

Wróć do „Puchary Europejskie”