Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: brylancik » 24 sie 2011, 0:08

Ludzie, czy Wy nie widzicie, że Wisła zrobiła niesłychanie dużo jak na moment w którym się znajduje? W tym momencie jesteśmy w faize budowy zespołu. W fazie budowy. Zobaczcie ilu zawodników których wbiegło w składzie w dwumeczu ma staż w Wiśle dłuższy niż rok. Po prostu teraz nie wyszło i trzeba się z tym pogodzić, została Liga Europy. Ja mimo wszystko mam poczucie, że więcej się po prostu nie dało w tym momencie zrobić. Trzeba powalczyć w LE, wzmocnić poszczególne pozycje, a przede wszystkim zgrać zespół, żebyśmy mogli grać z takim automatyzmem jak robili to dzisiaj Cypryjczycy. Ja myślę i wierzę w to że za rok będzie lepiej. Śmieszy mnie to pisanie, że na kolejną szansę będizemy czekać następne 15 lat. Nie będziemy, bo po zmianach Platiniego w decydującej fazie trafiamy po prostu na zespół w naszym zasięgu. Dlatego będzie lepiej.

Nie rozumiem tych wszystkich którzy się cieszą z porażki Wisły, no ale niestety taka w Polsce mentalność i niczym tego nie zmienimy. Argument Kamila z Realem w CdR idealny bo dokładnie tak samo się dzisiaj czułem. Dziwna ta polska mentalność :roll:

Wróć do „Puchary Europejskie”