Re: FMy

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8405

Re: FMy

Post autor: piotrcies » 24 sie 2011, 17:10

Spin pisze:
Mirek15 pisze:"Football Manager 2012, który pojawi się w sklepach przed tegorocznymi świętami Bożego Narodzenia, to obowiązkowa pozycja dla fanów całej serii."
Dopiero :?: Zawsze na początku listopada wychodził.
Chyba ich pogrzało, ja już nie mogę doczekać się nowej wersji!
A oni nie zapowiadają tak każdego roku? :> Spodziewałbym się gry w okolicach 20-25 listopada, choć rok temu wyszła już piątego, a dwa lata temu, z tego co widzę, była pod koniec października, to wersja 2009 wydana została 21 listopada. Nie wiadomo kiedy tak naprawdę będzie gra, oni zawsze zakładają scenariusze dość pesymistyczne, bo nie powiedzą w sierpniu, że między 10 a 11 miesiącem grę zobaczymy, bo coś im może nie wypaść. Są już na końcowym etapie prac, więc niedługo wszystko się wyjaśni. Mogę dać sobie jednak rękę uciąć, że nie będzie gry w grudniu :P
moja_stopa pisze:i tak wiadomo, że każdy FM jest grywalny dopiero od patcha xx.0.03. czyli tak na przełomie marca/kwietnia.
Chcę wierzyć, że teraz będzie fajnie od pierwszej wersji gry, ale racja, trzecia łatka (względnie druga) daje możliwość pełnego zadowolenia z zakupionego (w moim przypadku pd wersji 2009 :P ) produktu :wink:

Wróć do „Hyde Park”