Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 24 sie 2011, 22:45

Dużo lepszy mecz w naszym wykonaniu niż ten na Emirates, choć oczywiście idealnie nie było. Ale czego sie spodziewać jak odchodzi dwóch najlepszych graczy ofensywnych, a najlepszy defensywny jest kontuzjowany. Do tego młody Jenkinson w składzie ....
Udine fajnie gra, na pewno w tym sezonie będę ich mecze oglądał, bo mają tez kilku młodych zdolnych i tego niesamowitego Di Natale. Może Wenger go porwie ? :D

NIe wiem skąd sędziego wytrzasnęli, karny nie wiadomo za co. Chyba Verma był popchnięty i lekko trącił piłkę ręką. Ale jak Theo dostał w zęby w polu karnym z łokcia, to nawet gry nie zatrzymał. Kartki rozdawał z dupy. Theo ośmielił się raz odezwać i od razu żółtko. Jenkinson dostał kartkę za faul ... Rosickiego :badziewie:

W obecnej sytuacji w jakiej się drużyna znalazła, to jestem zadowolony z tego meczu. Znakomicie Gervinho i Szczęsny. Do tego Verma, choć karnego sprokurował :lol: Rosa mi się podobał jak wszedł w 2 połowie, uspokoił grę w środku, jak nie miał gdzie podać to wycofywał, a Aaron na siłe podawał do przodu i tracił.

Jakby Udine awansowało to już by tu pewnie było z 5 stron zapisanych :lol:

Wróć do „Anglia”