Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 24 sie 2011, 22:57

No, kwalifikacja jest, pieniądze za to są, idziemy na zakupy. :lol: Prawdę mówiąc Wenger mówił, że wzmocnimy środek pola i mam nadzieję, że to prawda. Inaczej sobie tego nie wyobrażam, bo jest naprawdę kiepsko. Liczę na te 1-2 transfery chociaż jeszcze.

Rosicky rzeczywiście dzisiaj pokazał to, czego oczekuje się od 30-letniego pomocnika. Uspokoił grę, dobrze walczył, ogólnie był bardzo dobry. W tym sezonie może być naszym skarbem szczerze mówiąc, a wiele osób chciała się go pozbyć. :P

W obronie Sagni nie ma co komentować, on zawsze na wysokim poziomie. Vermaelen jak profesor, Djourou słabiej w tym sezonie ogólnie gra i też w tym meczu. Nie wiem, co się z nim dzieje, trochę szkoda. Ale i tak tragicznie nie było. Na wyróżnienie zasługuje Jenkinson. On zagrał świetne zawody. Będą z niego ludzie mi się wydaje. I to chyba będzie lepsza opcja niż Vermaelen na lewej - Sagna na lewej i Jenkinson na prawej.

No nic, nie ma co gdybać, teraz jutro losowanie i 28. mecz z United. Fajnie by było, gdyby chociaż jeden transfer był do niedzieli i żeby mógł na OT zagrać, ale jakoś w to wątpie. :P Wracamy teraz do czarnej rzeczywistości gdzie na Old Trafford jedizemy bez Gervinho, Songa i Frimponga. No trudno. :P

Wróć do „Anglia”