Ani żaden z fanów Milanu. Osobiście bardzo mi się podobają transfery Fergusona i się zdziwiłem dlaczego fan United ma takie a nie inne zdanie.Wszystko pięknie, ale to nie ja zacząłem ten temat w tym temacie.
Berlusconi z Gallianim trafili do Milanu w podobnym czasie co Ferguson do Manchesteru. Jeżeli popatrzymy całościowo na historie to jeszcze troszeczkę United do Milanu brakuje.Hmm o jakim analogicznym czasie mówimy?
Kogoś by uczył czytania ze zrozumieniem a sam tego nie potrafi. Czytałeś opinie fanów Milanu na temat tego transferu? Widziałeś gdzieś post, że Aquilani jest wielkim wzmocnieniem? Nie, bo nikt takiego czegoś nie pisał. Ale oczywiście na własne potrzeby trzeba coś stworzyć z niczego. Zresztą akurat po Tobie można było się tego spodziewać.Ja się nie naśmiewam z transferów Milanu. Ja się naśmiewam z reakcji na te transfery. Sprowadza Aqulianiego, którego w LFC wypychają od 2 lat i nie ma chętnych, który jak czytam w Juventusie się nie sprowadził, oho wzmocnienie! Wielkie wzmocnienie Milanu. Litości.
Nie wiem co jest gorsze - potencjalny transfer Kaki do Milanu czy Twoja obecność w tym temacie.