Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Kamil232 » 25 sie 2011, 16:38

OMG, ja podaje argumenty za tym, że wcale Galliani nie jest takim geniuszem i co się stało w ostatnich latach z klubem który był na szczycie, a Ci zaczynają się licytowac na dymanie. Ja pierdu co mnie to obchodzi kogo dyma Giggs? Dla mnie liczy się boisko. Ale cóż wejdźmy w tą konwencję rzeczywiście porażka w finale LM z Barca to jest taki wstyd jak zbieranie batów w Uefie od Werderu :lol:
Nie wspominając o tym, ze Milanowi wypomina 7 lat bez mistrzostwa a Ferguson pierwszego majstra wygrał w w 1993 roku, czyli około 7 lat od objęcia posady i ponad 30 lat od wcześniejszego mistrzostwa. No ale cóż jak się wysoko zajdzie to się zapomina o przeszłości.
No właśnie właśnie 30 lat bez Mistrzostwa. Ferguson nie przyszedł do klubu który był na topie, tylko klubu który był średniakiem, ba nawet bronił się przed spadkiem. Znakomite porównanie znalazłeś.

Dyskusja zaczęła się od tego, że ktoś śmiał powiedzieć, że wcale to co robi Galliani z Milanem nie jest takie genialne i podał na to parę argumentów, a skończyła się na tym kogo dyma Giggs. Brawo rzeczywiście kolejne potwierdzenie, że to ja nie potrafię dyskutować! :lol:

Eot. Serdecznie pozdrawiam.

Wróć do „Włochy”