Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Enjo » 25 sie 2011, 21:52

Jak długo przed meczem zamawiałeś bilety, przez internet, jaki koszt ? Z ciekawości pytam, ja z racji przypływu gotówki mocno zastanawiam się nad odwiedzeniem Mediolanu i meczu Milanu na San Siro - na razie taki do głowy pomysł, nie mam nic obmyślone jeszcze.

Grupa ok, drugie miejsce powinniśmy bez problemu osiągnąć, na CN nie liczę na punkty, u Nas bardziej nastawiałbym się na trzy punkty, ewentualnie w najgorszym wypadku remis, zobaczymy ile tak na prawdę dzieli Nas od Barcelony.

Już nie raz pisałem, ale to co się stało faktem to mnie nie cieszy, nie chcę używać słowa szrot czy coś takiego, ale na pewno nie jest to piłkarz na wielki Milan, nie jest to piłkarz od którego można wymagać aby pociągnął Milan do realnych sukcesów w Europie [ nie mówię o triumfie w LM, a o jakiejś zaawansowanej fazie ] i nie widzę go w starciach z najlepszymi angielskimi czy hiszpańskimi drużynami.To samo uważam o Montolivo czy De Rossim bo oni mi nie pasują jako zawodnicy, którzy już swoim nazwiskiem przyprawiają o ból głowy rywali.

Także podsumowując - generalnie hujnia, poczekajmy do końca okienka, jestem ciekaw tego 29.08 może coś pozytywnego się wydarzy.

Cagliari mamy odwołane ?

Wróć do „Włochy”