Polsat praktycznie w ogóle nie pokazuje meczy z udziałem Chelsea... mam nadzieję, że w tym sezonie się to zmieniPawel875 pisze:Udało mi się przewidzieć tylko LeverkusenGrupa jak najbardziej taka, z której powinniśmy wyjść z pierwszego miejsca, a o drugie zaciekle pokłócą się Leverkusen i Valencia (w tym pojedynku faworytem jak dla mnie Nietoperze). Dla mnie ciekawe mogą być pojedynki z Genk. Może się telewizja ulituje i puści mecz ze względu na Sandomierskiego, a ja w takim wypadku przyjrzał bym się takim graczom jak De Bruyne (łączony z Chelsea), Vossen (talent od Doktora
), Ogunjimi czy Tozser.
Ja bym w sumie nikogo nie lekceważył, bo Bayer i Valencia to nie ogórki i łatwo wcale nie będzie, jestem przekonany, że jeszcze pourywają nam punkty, dopóki CFC się do końca nie zgra i nie ogarnie
Zapomniałem o piłkarzu Bayeru, który spędził z Chelsea wiele fantastycznych chwil, a mianowicie o Michaelu Ballacku. Fajnie będzię go znów zobaczyć na Stamford Bridge.
Strasznie łatwą bym jej nie nazwał. Na pewno do przejścia bez większych problemów dla Chelsea o ile będzie forma i nie będzie kontuzjiDaaaamian pisze:Strasznie łatwa grupa.