Re: Manchester United FC - Arsenal FC (28.08.2011)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United FC - Arsenal FC (28.08.2011)

Post autor: MGiggs » 26 sie 2011, 23:10

Jesli mam byc szczery to u nas podstawowymi graczami są tylko Roo Evra Vidic i Rio jak jest zdrowy,reszta to obiegówka :wink: .Pragne zawazyc ze ostatnio gramy nową pomoca niz w ubieglym sezonie(kluczowe mecze) LAV-Carik-Giggs-Park a za kontuzjowanego Chicharito gra Welbeck.Czekajcie wlasnie sie dowiedzialem ze Owen sie polamal :rotfl: ,niespotykane ile ten facet sie leczy. Kontuzje Rio i Vidy moga nam wyjsc na dobre.Jones spisal sie rewelacyjnie ,Evans przypomina wkoncu siebie,dodatkowo jest Smaling.Nie wiem czy Arsenal powinien sie cieszyc bo Rio z Vida grali slabo do kontuzji.
De Gea widac na razie sie stresuje ale wiem ze SAF da mu czas bo facet ma to cos co sie nazywa gra nogami, jego 20-30 metrowe podania byly doskonale.Young wyglada swietnie,gra tak jak myslalem,robi wiatry na flankach,szuka gry na 1 kontakt,swietnie wspolpracuje z Evra.Skrzydla mamy bajowe a jak sie wyleczy LAV?
Mecze z Arsenalem to mecze mojego zycia.

Jones uczy De Gea gry na przedpolu :smile2: widac ze wie jak w Prem trzeba wychodzic do pilek.Bramkarze z Hiszpani są super sprawni,swieti na lini,bardzo dobrze graja nogami ale gra na przedpolu ostro kuleje.Valdes dzisaj z Porto i z Realem w SP zrobil wiecej bledow na przedpoli niz VDS w ciagu sezonu.

Wróć do „Wracając Do Meritum”