Mówi się w mediach, że biorą Kućkę, Poliego - mam nadzieję, że Galliani ma cholernie dobry plan na przyszły sezon, bo oddawanie bez walki (nie uwierzę, że Milan o nich walczył, bo z obecnym Interem by wygrał rywalizację o takich graczy bez problemów, i tu i tu ławka w końcu) dwóch z kilku najbardziej utalentowanych środkowych pomocników w kraju to co najmniej lekkomyślność.Inter ściąga do siebie Poliego na wypożyczenie za 1 mln E + 6 mln po sezonie
Czy ja wiem, czy Kaka by wzmocnił środek pola... Nie wydaje mi się, by zagrał lepiej od Robinho z zeszłego roku, a na ławce to wolę Boatenga i Valotiego.Z jednej strony pojawiają się nazwiska Kaki i De Rossiego - które co by nie mówić, od razu znacznie wzmocniłyby środek pola.
Ale trzymajmy się tego, że on jest za drogi i nie na sprzedaż.
Wypadł Flamini, ale za niego pierwszym zmiennikiem Gattuso może być Prince. W tej sytuacji Parolo byłby świetny jako gracz na trybuny i epizody w lidze. Nie ma na co narzekać.Chociaż bardziej realne wydaja się kupno Parolo i Montolivo.
Może poza tym, że odwlekanie zmian w pomocy przez Gallianiego na przyszły rok spowoduje, że w przyszłym sezonie albo wydamy fortunę, albo będziemy się zadowalać półśrodkami, bo będzie potrzeba minimum 3 graczy bardzo wysokiej klasy + co najmniej jednego gracza zaplecza.
Raiola po sprawie Fabregasa popadł w niełaskę chyba.