Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Pawel875 » 27 sie 2011, 10:42

Szczerze mówią to obserwując ruchy Wengera na rynku transferowym od kilku lat, jedyne w co jestem w stanie uwierzyć, to to, że Wengerowi uda się wyciągnąć może jednego zawodnika po promocji (i to może być Cahill, bo on ma chyba rok kontraktu, nie?). Jakoś naprawdę nie widze AW, który rzuci ofertą wyższą niż 20 mln. Mam dziwne przeczucie, że na deklaracjach się skończy, a to dla Kanonierów za dobrze nie jest, bo kadra mocno osłabiona w porównaniu z poprzednim sezonie. Środek pola co by nie mówić, na obecną chwilę jest słaby, jeśli mówimy o drużynie, która w poprzednim sezonie dopiero w ostatnich kolejkach poleciała na czwartą lokatę. Jestem też ciekaw kim Arsenal zagra w ataku skoro Bendtner ma odejść, Chamakh później chyba ucieknie na PNA, a van Persie tradycyjnie złapie jakąś kontuzję. Oj naprawdę jest tu niedobrze, nigdy nie widziałem tak słabego Arsenalu i to może być moment, kiedy będą chcięli (i będą mieli możliwości ku temu) Was usunąć z Top Four. No ale w sumie, tak gadało się niemal co roku...

Wróć do „Anglia”