Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 28 sie 2011, 12:06

Przegapiłem 80% część meczu z powodu dupowatego streamingu ;/ Coś jest nie tak z moim netem muszę pogadać z administratorem mojej sieci. Prędkość neta ok 30 Mb/s a najgorszy streaming tnie jak cholera niczym na radiówce w czasie burzy.

Widziałem nie wiele więc nie mogę zbytnio wypowiadać się na temat całego meczu. Lukaku miał dobry debiut wyglądał wg mnie raz lepiej niż Torres, który jakoś nie ma chęci strzelać bramek :zgon: ile można czekać do chu** osobiście wole zobaczyć Lukaku przeciwko MU bo jest większa szansa, że strzeli bramkę. Mam nadzieję, że Cech powróci miedzy słupki bo nie możemy tak tracić bramek...wg raportów powinien być już gotowy do następnego meczu. Mata dobry debiut był aktywny strzelił bramkę chociaż mógł podać do Lukaku, który by miał 100% sytuację, żeby strzelić, ale bramkę wsadził więc nie można go winić. Szkoda Didiera co ten bramkarz w ogóle se myślał z tą interwencją mógł chociaż oczy otworzyć pacan. Mam nadzieję, że Didier szybko powróci na boisko i nie będzie odczuwał skutków tego starcia...

Co do nowego nabytku to się nie dziwię, że kupiliśmy akurat meksykanina, bo ostatnimi czasy reprezentacja Meksyku zrobiła masywne postępy wygrywając CONCAFA a reprezentacje do lat 20 i 17 zajęły odpowiednio 3 i 1 miejsce w turniejach między narodowych. Myślę, że można się spodziewać więcej młodzieży z Meksyku w Europie w najbliższym czasie. Znam zawodnika tylko z FM jak chyba większość więc nie mogę powiedzieć nic więcej na jego temat.

btw. jak dzieciak z Meksyku dostał pozwolenie na prace w UK a Serb Rajković, który zaliczył już mecze dla reprezentacji, nie! :think:

Wróć do „Anglia”