Re: Manchester United FC - Arsenal FC (28.08.2011)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Manchester United FC - Arsenal FC (28.08.2011)

Post autor: KajoFC » 28 sie 2011, 19:35

Spodziewałem porażki Arsenalu na OT, ale nie podejrzewałem, że porażka odniesie taki rozmiar. Ten mecz miał po prostu wszystko: spektakularne bramki, bramki z rzutu wolnego, rzuty karne, czerwoną kartke, kontuzje... wszystko. Arsenal został upokorzony jak nigdy przedtem. Braki tej drużyny zostały wydanie obnażone a United atakował i strzelał praktycznie jak chciał i kiedy chciał. Ashley i Rooney zawodnicy meczu. Ashley Younga pokazał się z kapitalnej strony w tym meczu strzelając dwie świetne bramki i notując kilka asyst nie wiedziałem, że tak dobrze i szybko się rozkręci w United. Rooney hattrick skompletowany a bramki z rzutu wolnego kapitalne. Szczęsny w wielu przypadkach nie miał nawet szans wyciągnąć piłki więc nie można go winić za stratę tych wszystkich bramek. Z taką obroną jaką dzisiaj Arsenal zaprezentował Szczęsny będzie często tracił bramki...
Ciekawe jestem jak długo Arsene się utrzyma w klubie dalej notując takie wyniki z sezonu na sezon. Dotychczas zarząd miał pełne poparcie i dużo cierpliwości z Wengerem, ale kiedyś ten kredyt zaufania musi się skończyć.

8-2 genialny wynik po kapitalnym meczu. Gratulacje :brawo:

Wróć do „Wracając Do Meritum”