Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 29 sie 2011, 6:20

Co do Kaki to jestem z Rezusem. Nawet dość ładna bramka i asysta z wczorajszego meczu mnie nie przekona. Za to podoba mi się jego wypowiedź z pomeczowej konferencji prasowej.

Natomiast w przypadku kontuzji Flaminiego, masy kończących się kontraktów i zaawansowanego wieku naszych bardziej defensywnie nastawionych pomocników nie pogardziłbym Diarrą. Z tym, że on ma dość duże wymagania finansowe i to może być problem. Pedro Leona to jakiś niesmaczny żart. Nie gramy skrzydłowymi a nie jest to klasowy zawodnik by zmieniać dla niego ustawienie.

Ponoć kupiliśmy na współwłasność Pele. Nie, nie tego Pele z Brazylii :D 20-letni pomocnik Portugalski, ponoć grał dobrze na młodzieżowych Mistrzostwach Świata. Pójdzie na wypożyczenie. Oczywiście jest graczem Genoi.

Zostały niecałe 3 dni do końca okienka. Niby wszystko mi mówi, że kogoś kupimy, ale nutka wątpliwości (raporty z Włoch) pozostaje.

Tak samo dziwi mnie brak powoływania dla Abbiatiego i Abate. Obaj są w tej chwili najlepszymi włoskimi graczami na swoich pozycjach.

Wróć do „Włochy”