Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 29 sie 2011, 14:25

Szkoda, szkoda bo byłem ciekawy kogo kupicie. To miał być środkowy pomocnik, tak ?
Moim zdaniem dobrego gracza kupimy tak czy inaczej - albo będzie to ktoś na teraz (i to nie klasy Montolivo, ale jakiś De Rossi czy inny zawodnik mocny), albo będzie to Ganso w zimie. Nikt w klubie nie bierze na poważnie opcji rozegrania całego sezonu tym, co mamy (nawet po przyjściu Aquilaniego), gdy w perspektywie mamy wielki exodus pomocników za rok.
I co do Mr X to więcej mieliśmy tropów związanych z jego wyglądem - tak, mete, wiem, że to była charakterystyka Allegriego ;) - niż z jego dokładną boiskową pozycją. Co ciekawe, to do tego opisu wyglądu pasuje jak ulał De Rossi. :wink:
Ciekaw jestem tego Pelego, choć na razie to nie jest jeszcze oficjalne (ani transfer, ani współwłasność, ani wypożyczenie do Gubbio). Dojdzie jeszcze jeden powód do oglądania Serie B. A propos - w tym sezonie lista wypożyczonych (i grających regularnie jak dotąd) jest wyjątkowo długa, podobno młodzi chłopcy sobie tam naprawdę dobrze radzą.

Wróć do „Włochy”