http://www.pilka.pl/krolewscy-rozstrzel ... -saragossa
kampinho7 pisze:czarny_samuel
Ja oglądałem i mecz Tot vs ManCity, ManUtd z Arsenalem i nie widzialem brutalnej gry, owszem przepychanki itp jak najbardziej, ale ostre wślizgi czy inne podobne ostre zagrania jak na lekarstwo, karny dla Arsenalu to troche smieszny byl, troche sie poszarpali Wallcot padl i karny.
Poza tym symulacji tez bylo sporo w tych meczach.
A co do kontuzji, Silva najdrobnieszy chlop w PL i caly sezon pogral, ba byl podobno najmagiczniejszym zawodnikiem PL, Tevez tez gral caly sezon, na prawdę w lidze angielskiej nie ma wiecej kontuzji niz w innych ligach, wszystko zalezy od szczescia badz pecha. W Barcie dzis nei zagra 5 obronców, czy to znaczy ze liga Hiszpanska jest brutalna ze na samym poczatku nie gra juz tylu zawodnikow...? Nie - to jest pech. Poza tym wymieniłes zawodników ktorzy "zawsze" są połamani, Lampard kiedys zagrał ponad 160 meczy w PL z rzędu i jakos go nie połamali, to samo Gigs drobny zawodnik jak wielu innch, ktorym sie krzywda nie działa. Gra jest taka sama wszedzie.
Najsilniejszy sklad w PL ma obecnie ManCity i Chelsea, pozniej ManUtd a za nimi to moze Liverpool, Tottenham i Arsnela, raeszta to fajtłapy. Poza tym jaki skład 1-szy ma ManUtd a jaka rezerwe? bo to co ja wczoraj widziałem to nie byly tuzy swiatowego football-u jak czy 1-szy skald czy ławka np: Smalling, Jones, Evans, Cleverley, Young, Wellbeck...kim oni są?co to za nazwiska? ludzie na dorobku ktorzy nigdy nie grali w poważnym klubie i rozgrywakch poza Evansem (cos tam pogral wczesniej w ManUtd ale sredniak) i Smallingiem ktory pogral w zeszlym sezonie. A o Arsenalu to juz w ogole lepiej nie wspominac z takim skladem nie wiem czy w techniecznej lidze hiszpanskiej byli w 1-szej 10.