Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: ddemon » 30 sie 2011, 16:35

Boromir pisze:Polanski opuścił zgrupowanie z powodu kontuzji, więc mecz z Niemcami obejrzy w TV. Ciekawe, komu będzie kibicował :roll:
Też mi się wydaje że to jakaś wymówka przed uniknięciem śpiewania hymnu niemieckiego podczas meczu :lol:

W kadrze Wasilewski i Gol...Broź ponoć również kontuzjowany...Dziwię że powołał Gola - strzelił 2 bramki i już international level :roll: Dobrze że jest Wasilewski prędzej czy później było pewne że go trzeba sprawdzić(Piszczek absencja na 6 m-cy) czy teraz jest najlepszy moment? Hm..ostatnio ligi belgijskiej nie śledzę także nie wiem czy jest w miarę przyzwoitej formie...
Wasilewski dobrze rozumiał się z Kubą na prawej stronie więc raczej tam powinnien wystąpić - środek obrony dalej kulawy ale poprostu lepszych chyba nie ma :P Ponoć Smuda obiecał Danchowi powołanie na listopadowe zgrupowanie kiedy kadra zagra ze składem ligowym :haha: Ja rozumiem może chłopak ma jeszcze czas ale z kim on będzie grał w tej kadrze w listopadzie? Z Jodłowcem,pupilkiem Wojtkowiakiem? Znów zawodnik Górnika dostanie 2-3 minuty na pokazanie swoich umiejętności :roll: Teraz był najlepszy moment aby go sprawdzić,z mocnym rywalem - powiedzmy 45 minut w i 30 w drugim ew. z Meksykiem od początku i od jego postawy w tym meczu próbować z Niemcami...No ale Smuda ma swoich pupilków którzy niestety się wykruszyli na te zgrupowanie a i tak powołał zawodników którzy błysnęli kilkoma meczami lub poprostu mają dobrych menadżerów :roll:

Wróć do „Polska”