Jeżeli jest jakikolwiek cień szansy na zakup "Last minute" to może to być według mnie Diarra (na wylocie z Realu, ale gość ma spore wymagania finansowe), Montolivo (koniec kontraktu i ostatnia szansa Fiorentiny by skubnąć grosza) oraz Balotelli (nie zagrał jeszcze minuty w lidze, miłość Manciniego chyba osłabła do niego). Kolejność w jakiej wymieniłem tych graczy jest jak dla mnie priorytetowa.
Co do Zlatana to wydaje mi się, że wielkich problemów nie będzie. Jego wywiady napawają optymizmem i jeżeli coś by mu się nie podobało to Raiola lub on już by o tym powiedzieli. Imho pozostanie w Milanie do końca kontraktu, pomagając nam w międzyczasie wygrać 2 stellę na koszulkę. Po jego odejściu wygramy Ligę Mistrzów, aby w historii wszystko się zgadzało
BTW - optymiści z Sporitalia przedstawiają taką jedenastkę Milanu na najbliższe mecze:

EDIT
Był ktoś z forumowiczów na zlocie Milan Club Polonia na który przybyli przedstawiciele Milanu wraz z pucharem Ligi Mistrzów (Podobno pierwszy raz Galliani zezwolił na wyjazd tego pucharu poza Włochy)? Ponoć jest to największe zagraniczne stowarzyszenie fanów Milanu(I dlatego Łysy pozwolił przywieść puchar). Od dawna planowałem się zapisać a ciągle zapominałem. W przyszłym roku już nie przegapię zapisów.