Re: FMy

gatto78
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: gatto78 » 04 wrz 2011, 15:08

Kombinuje ze screenami ale mi nie wychodzi :? Kiedyś umiałem to zrobić ;D Co do Porto....
Hulka ustawiam jako środkowego napastnika i daje rade. Nie gram skrzydłowymi a ustawiam to tak:

Hulk.......Neymar
Ganso
Cairney....Moutinho....Fernando
Alex Sandro...Otamendi...Kara...Danilo
Boucher

Taktyka fajna, obrońcy boczni super ofensywni co daje wielką przewagę w lidze ze słabymi. Toma Cairneya kupiłem za jakoś 3,2mln euro ale jest świetny, polecam go. Ganso i Neymar kupieni po 20mln euro na raty ale oczywiście są świetni i Hulk jest odciążony od strzelania goli :D Na ławce mam m.in. Guarina, Casemiro, Jamesa Rodrigueza i Falcao. W lidze w drugim sezonie strzeliłem 103 gole w 30 meczach. Aż dziwne, że taki skład uzbierałem w krótkim czasie (obawiam się, że szybko się znudzi taka łatwa liga porównując do składu). Ale narazie miło się gra ;D A i bym zapomniał kupiłem Buonanotte za 600tys euro i co wchodzi to strzela ;D Dostałem z resztą oferty już 50mln za Hulka i Ganso ;D Gdybym miał polecić ze składu w miare tanio kogoś to jak pisałem Fernando ale i Cairneya i Karę, gra u mnie na stoperze i strzela gole po rogach, jest świetny ale póżniej chce więcej kasy ;P

Wróć do „Hyde Park”