Re: Lekkoatletyka

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Lekkoatletyka

Post autor: ddemon » 05 wrz 2011, 16:08

Jeśli kończymy MŚ z jednym medalem na który kompletnie nie liczyliśmy a biorąc porażki faworytów to ja się pytam jak te MŚ nie można określić rozczarowaniem :shock:
Pomijam kontuzję Rogowskiej,niby Włodarczyk i Sudoła ale ja się pytam co pokazała Pyrek(oprócz Tańca z Gwiazdami) :lol:
Co zdobyli nasi pewniacy Majewski i Małachowski - Ziółkowskiego pomijam bo on już od dobrych kilku lat rzuca słabo i ma tylko przebłyski...Młodych na 800 m Lewandowskiego i Kszczota można rozgrzeszyć pierwsze zawody silnej rangi - sukcesu na ME nie odbieram ale nie od dziś wiadomo że murzyny(nie jestem rasistą :P) biegają szybciej :lol:
MŚ w LA pokazały że nie tylko w tej dyscyplinie jest problem - nie dawno były MŚ w pływaniu i tam chyba zdobyliśmy tylko 1 medal a nasze motylki Korzeniowski i Jędrzejczak byli daleko...
Pytanie jest zasadnicze czy jest to rzeczywiście kwestia braku funduszy na sport,brak obiektów itd? A może zawodnikom się w dupie poprzewracało i są wypaleni czy też psychicznie znów nie wytrzymali co już staje się powoli normą :roll:
W każdym razie wszystkie MŚ pokazały nam miejsce szeregu przed IO w Londynie i ile jeszcze możemy poprawić i czy znów nie będziemy rozczarowani po tej imprezie...

Wróć do „Inne sporty”