Re: Lekkoatletyka

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Lekkoatletyka

Post autor: ddemon » 05 wrz 2011, 18:56

petrdcm

Dobrze może być u nas również wysyp talentów ale pytanie z czego skoro mamy takie a nie inne możliwości :roll:
Nie pisałem że nagle wszystkie kraje się włączą o wysyp medali w każdym razie,napewno będą u nich jakieś perełki u nas może taką perełką właśnie będzie Wojciechowski który po tym sukcesie powinnien dojrzeć i pokusić się o coś więcej wkońcu poprzeczkę trzeba stawiać sobie wyżej..

Owszem ja nie kwestionuje tego że u nas jest lepiej niż w innych krajach - nigdzie tego nie napisałem no ale też akurat z Chińczykami bym się nie porównywał owszem te MŚ im grubo nie wyszły ale u nich jest jak z grzybami po deszczu :lol: Przyjdzie inna generacja i znów będą walczyć o czołowe lokaty..O ile się nie myle to zdominowali u siebie w Pekinie klasyfikację medalową czy im służył wtedy klimat,strefa czasowa napewno no ale wtedy pokazali klasę..
Dlatego my powinniśmy się skupiać na poszczególnych krajach z którymi możemy rywalizować organizacyjnie,skończyć te wszystkie wojny ze związkami i przede wszystkim poprawić psychikę u innych zawodników bo co tu dużo mówić Majewski a w szczególności Małachowski na tych MŚ zawiedli i to mocno a słowa które były powiedziane przed MŚ powodują duże rozgoryczenie..Niby już zapowiadają że sobie to odbiją ale wolałbym aby solidnie przepracowali ten rok w spokoju niż skupiał się na kolejnych obietnicach które mogą znów nie spełnić :)

Wróć do „Inne sporty”