Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: ddemon » 06 wrz 2011, 23:38

Kur.. było tak blisko po raz kolejny :wink: No ale Niemcy po raz kolejny pokazali jak się gra do końca :/ Oczekiwałem batów nawet rezerwowym składem i byłyby gdyby nie Szczęsny :brawo: W Niemczech pewnie po raz kolejny komentatorzy się wypowiadają że mamy kapitalnego bramkarza. Jak już jesteśmy przy pozytywach wyśmienicie wręcz kapitalnie graliśmy z kontrataku to co cechowało nas zawsze i trzeba oddać jedno że Smuda jakieś klocki układa naprawdę...Bardzo chciałem aby bramkę strzelił Lewandowski i to się udało mało tego dołożył bramkę też Kuba(który dopiero grał w 2 połowie) ale chciałbym podkreślić znakomitą wręcz wyśmienitą grę nie poraz pierwszy(z Meksykiem fajnie też zagrał) Dudki na w środku pola - nie wiem czy to on akurat zawinił przy 2 bramce ale chłopak zagrał kapitalnie+ wywalczenie karnego...
Teraz bury ja pier.... ile byśmy przegrywali gdyby nie Szczęsny :shock: Błędy w obronie - Perquis chyba najlepiej potem Wasilewski który miał ciężko w 1 połowie z Poldim i Lahmem gdyż Kuby praktycznie nie było na boisku :/ Pomagali mu potem Murawski,Dudka i wyglądało to lepiej...Wawrzyniak koszmarnie tak jak się pamięta gol z 2008 z Niemcami tak będzie tak samo :/ Głowacki po raz kolejny spier... ważny mecz kadrze..Oprócz błędów obronie trzeba poprawić utrzymywanie przy piłce przynajmniej do tych 45% bo to jest karygodne ale jak wspomniałem wcześniej pewne klocki są teraz je trzeba dalej układać czy starczy czasu nie wiem...

Publiczność :haha: Dawać Euro na Śląskim 8)
DANCH DO KADRY!! 8) Wywalić Głowackiego i Glika :lol:

Wróć do „Polska”