Pisałem, że dla zwykłego zjadacza chleba który po całym dniu roboty chce se wieczorem siaść i oglądnać meczyk, ciekawsze wydaje mi się mecz w którym gra Polak i kiedy ma komu kibicować niż jakieś starcie Ajaxu z Lyonem, co ja sam nie bardzo wiem kto tam teraz w tych zespołach gra, Lyon posprzedawał paru grajków, w Ajaxie jest ktoś ciekawy? To co dopiero ktoś kto się interesuje gałą od świete. Dla maniaków typu Emdżej, Doktor, Paweł875 oglądanie w akcji Sujlemanich i reszte może być pasjonujące, ale czy dla przeciętnego Kowalskiego to miałbym spore wątpliwości. I to wsio, nigdzie nie pisałem, że jest to jakiś hit czy coś w ten deseń. Aczkolwiek nawet gdyby to nie był meczu z udziałem Polaków to jakoś nie bardzo widzę w czym mecz Inter- Trabzon ma ustępować spotkaniu Ajax- Lyon.Ty możesz uważać, że to ciekawe spotkanie i nikt ci nie broni, więc pozwól mi mieć swoje zdanie na ten temat.
Hmmm to, że Głowackiego skręcił Muller czy inny Klose czy Podolski to nie wiem czy to taka straszliwa ujma, żeby z gościa w ten sposób szydzić. Gdybym był złośliwy to bym powiedział żebyś popatrzyć na swojego Jeniknsona, Traore czy innego Sqillaciego, bo to co z pierwszymi dwoma zrobili Young czy Nani to jakby to powiedział mój wierny przyjaciel Chłopaczek to nawet 17-latki w Akademikach nie są w ten sposób obracane.Ty uważasz, że powinni promować polskich piłkarzy, ja uważam, że powinni pokazywać możliwe najciekawiej zapowiadające się mecze, a nie te, gdzie jakiś Polak może zagrać. To w końcu Liga Mistrzów i ja oczekuję dobrego meczu, z dobrymi zawodnikami w obu drużynach. No ale jak już wcześniej wspomniałem było do przewidzenia, że mecze Trabzonu będą pokazywać i pozostaje mi jedynie lamentować w tym temacie i będę to robił, czy ci się to podoba, czy nie