Re: Piłka w TV

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Piłka w TV

Post autor: Kamil232 » 07 wrz 2011, 21:30

Ty możesz uważać, że to ciekawe spotkanie i nikt ci nie broni, więc pozwól mi mieć swoje zdanie na ten temat.
Pisałem, że dla zwykłego zjadacza chleba który po całym dniu roboty chce se wieczorem siaść i oglądnać meczyk, ciekawsze wydaje mi się mecz w którym gra Polak i kiedy ma komu kibicować niż jakieś starcie Ajaxu z Lyonem, co ja sam nie bardzo wiem kto tam teraz w tych zespołach gra, Lyon posprzedawał paru grajków, w Ajaxie jest ktoś ciekawy? To co dopiero ktoś kto się interesuje gałą od świete. Dla maniaków typu Emdżej, Doktor, Paweł875 oglądanie w akcji Sujlemanich i reszte może być pasjonujące, ale czy dla przeciętnego Kowalskiego to miałbym spore wątpliwości. I to wsio, nigdzie nie pisałem, że jest to jakiś hit czy coś w ten deseń. Aczkolwiek nawet gdyby to nie był meczu z udziałem Polaków to jakoś nie bardzo widzę w czym mecz Inter- Trabzon ma ustępować spotkaniu Ajax- Lyon.
Ty uważasz, że powinni promować polskich piłkarzy, ja uważam, że powinni pokazywać możliwe najciekawiej zapowiadające się mecze, a nie te, gdzie jakiś Polak może zagrać. To w końcu Liga Mistrzów i ja oczekuję dobrego meczu, z dobrymi zawodnikami w obu drużynach. No ale jak już wcześniej wspomniałem było do przewidzenia, że mecze Trabzonu będą pokazywać i pozostaje mi jedynie lamentować w tym temacie i będę to robił, czy ci się to podoba, czy nie :wink:
Hmmm to, że Głowackiego skręcił Muller czy inny Klose czy Podolski to nie wiem czy to taka straszliwa ujma, żeby z gościa w ten sposób szydzić. Gdybym był złośliwy to bym powiedział żebyś popatrzyć na swojego Jeniknsona, Traore czy innego Sqillaciego, bo to co z pierwszymi dwoma zrobili Young czy Nani to jakby to powiedział mój wierny przyjaciel Chłopaczek to nawet 17-latki w Akademikach nie są w ten sposób obracane.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”