Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 10 wrz 2011, 21:58

Dodam od siebie, że właśnie bardzo podobał mi się Arteta. Będą z niego ludzie. Czasem tylko głupie faule odstawiał, ale cóż. :P Dobre podania, mecz zaczął świetnie - prawie od asysty, ale Ramsey spieprzył.
Benayoun tez mi się podobał, dobrze grał, lepiej niz Arszawin, bo pracował ogólnie i podobal mi się. Od razu wprowadził dużo dynamiki do naszej gry. To się ceni.

Ogólnie co do meczu 3 pkty są i to najważniejsze. Jednak w dalekiej perspektywie martwi fakt, że potrzebowaliśmy fatalnego błędu bramkarza beniaminka żeby na Emirates wygrać. :roll: Jak wrócą Song, Gervinho i w dalszej przyszłości Wilshere to powinno być OK. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Co do Pera - świetnie ogólnie grał, dobrze się rozumieli z Koscielnym. Dobrze główkuje :lol: :P i na ziemi też ładnie. Wcale nie jest taki super wolny jak to niektórzy pisali.

Jeszcze wzmianka - Chamakh prawie strzelił :P Szkoda, ze nie wsadzil, przydaloby mu sie. Ale nawet on cos tam dobrze robił.

Teraz Liga Mistrzów. Już we wtorek chwila prawdy - najtrudniejszy mezc, bo wyjazd do Dortmundu. Będzie ciekawie. To spotkanie na pewno dużo nam powie o aktualnym stanie drużyny.

Wróć do „Anglia”