Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: tylerdurden » 12 wrz 2011, 15:57

MGiggs pisze: Niektorzy fani Barcy i Realu przypominaja mi bucow z TV ktorzy staraja sie nam wmowic ze kasa nie ma znacznia ale wakacje na Seszelach i 5 super wozow musi miec.Jesli kasa nie ma znaczenia to oddajcie polowe na dom dziecko :lol: .Kasa ma znaczenie ale w interesie Realu i Barcy nie ma mowy o silnej lidze bo po co jak 3 sklad jest lepszy od 15 ekip w tabeli?Kasa z praw to mozliwosc kupienia lepszego gracza,dania lepszej tygodniowki gwiezdzie, lepsi kopacze kusza sponsorow i tak to sie kreci.
A może zaczniesz czytać uważniej i nie wyciagniesz błędnych wniosków, z tego co ktoś napisał, albo uzasadnisz jak dodatkowe 10-15 mln wiecej zbliży Valencie i Atletico do Realu i Barcelony, które stracą op 40-60 mln, ale w ciagu 2-3 lat nadrobią to, albo obetną koszty i wtedy owa Valencia i Atletico nie dostaną za swoich pilkarzy po 30-40 mln, ale po 20-30.

Dyskusja przypomina mi troche te, po pamietnych zakupach Pereza dwa lata temu, Real mial upasc itd,tymczasem zanotuje chyba najwiekszy zysk netto za ubiegły sezon wśród europejskich klubow (nie wiem jak tam Bayern i Arsenal, bo pamietam, ze tez dobrze stoja pod tym wzgledem)

btw gdyby nie długi Glazerow i kolosalne odsetki, taki MU nie mialby co robić z pieniedzmi.

Wróć do „Hiszpania”