Legendy Forum

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:47

piwus pisze:
smitu pisze:hmmm czy zmienilem image ... raczej nie po prostu przestalem byc grzeczny, wczesniej chialem byc modem, grzecznym chlopcem, a anarchia w pewnym sensie tez dobra rzecz :twisted: :roll: :wink:
Ale nie w Twoim wykonaniu :twisted:.
zawdi pisze:wyszlo mi jakies totalne badziewie, ktore nie ma ze mna dokladnie nic wspolnego. powiem wiecej. przeczytalem te wsztystkie opisy i zaden nie pasuje. niektore troche w tym wzgledzie, inne w innym. zaden opis nie zasluguje nawet na czesciowa akceptacje z mojej strony. lipny ten test ogolnie. pytania sa zle ulozone, zachowal bym diametralnie roznie w roznych okolicznosciach, ktore w pytaniach nie byly uwzglednione. jest chyba roznica czy wybieram na maxa A czy B? lipa, poza tym nie wierze w takie pierdoly. sam wiem o sobie wszystko i zaden test mnie nie olsni, wiem tez wszystko o ludziach, ktorych znam i oni wiedza wszystko o mnie.
W jakims psychoteście na pewno została odpowiednio skomentowana twoja postawa 8). Moim zdaniem takie testy trzeba traktować z przymróżneim oka, poniewaz to przypomina wróżenie, raz tak wpiszesz za 5 min. inaczej i to nie znaczy, że ci sie w tym czasie charakter zmienil jakos diametralnie. Ale czesc prawdy w tym na pewno jest. Przed tym nie uciekniesz :wink:.
no tak ale moze bys zajal sie off topiciem :? :roll:

Wróć do „Hyde Park”