Re: UEFA Champions League Fantasy Football ...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: UEFA Champions League Fantasy Football ...

Post autor: fieldy » 13 wrz 2011, 15:49

Diamen23 pisze:Sturridge będzie grał w pierwszym składzie?
na to liczę, nie dosyć, że śmiesznie tani, to w dużo lepszej formie niż taki Torres za 50 mln. Nie wiem jak to w Chelsea wygląda, czy Torres musi grać, bo tyle kosztował, jakby się kierowali tylko formą, to Torres nie ma czego szukać na boisku. Sturridge to w tej chwili ich najlepszy napastnik (imo) Drogba połamany, wiec nie zagra. W Kalou od początku nie wierzę, no i Anelka jeszcze jest. Ja Daniela mam w składzie, bo jak mówię - tani (5,5M) i dobry :P

Z Barcy mam Ceska i jeszcze przed chwilą miałem Messiego, ale zdecydowałem, że szkoda 14M na niego :lol: kupiłem Gomeza i jeszcze jednego cracka (dobrze napisałem ? :P) do pomocy. A miałem niedoszłego Kanoniera, Jadsona ....
Stawiam na silną pomoc, zobaczymy jak to będzie, bo zarówno United (mecz z Chelsea przed nimi, dużo ważniejszy niż ten z Benfiką) jak i Man City (Mancini to zapowiedział) mogą wymienić kilku graczy i ciężko trafić kto zagra.
Wydaje się, że Dzeko ma pewne miejsce, bo w lidze nie zagrał ani minuty, choć był na ławce, a o kontuzji nic nie mówili. Nie wiem jak Silva i Nasri, jeden z nich zagra, tylko traf tu który :lol:

Alex z Chelsea ma imo najmniejsze szanse na grę. Luiz, Terry, Ivanovic - wszyscy są przed nim i wszyscy zdrowi z tego co wiem.
W sumie to dopiero teraz pomyślałem, że dzisiaj wtorek, więc spokojnie jak podadzą składy to można jeszcze będzie zrobić zmiany. Na razie w lidze Ferguson był mocno konsekwentny ze składem, co pozwala myśleć, że na LM zrobi zmiany Do Lizbony nie poleciał Rio. Co do Valencii to jest szansa, że zagra, a odpocznie Nani/Young albo nawet obaj. Choć na razie nawet nie wchodził z ławki. W obwodzie są przecież jeszcze Giggs i Park.
no niby tak, ale United grają jutro i już nie zmienimy tych co mamy, jak się okaże, że nie grają. Ja musze wiedzieć dziś który zagra, bo na ławce mam kolesi po 4M z APOELU, Zanitu, czy Basel :lol:

Wróć do „Gry Forumowe”