Re: Borussia Dortmund - Arsenal FC

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Re: Borussia Dortmund - Arsenal FC

Post autor: Magnum » 13 wrz 2011, 16:33

Wenger: Będę wysyłał wibracje których UEFA nie wykryje
13.09.2011, 13:06 / Barciur

Arsene Wenger wyjawił, jak zamierza sobie poradzić z zawieszeniem na meczu z Borussią Dortmund dzisiejszego wieczoru.

- Przygotujemy się normalnie, nic się nie zmienia. Mamy przygotowania rano, a po południu mamy spotkania drużynowe. Ale na stadionie nie mogę wejść do szatni. Nie wiem, czy będzie ze mną ktoś z UEFA. Mam nadzieję, że nie będę kryty! - śmieje się Wenger.

- Jeśli chcemy by zasady były szanowane, trzeba by kryć trenerów dwoma osobami - jeden z lewej drugi z prawej strony. Bo zawsze obok mnie może siedzieć trener, któremu przekaże informacje. - mówi Boss.

- Ja jednak zamierzam wysłać pozytywne wibracje, które nie zostaną wykryte przez UEFA. Wygłoszę mowę w hotelu, zanim pojedziemy na mecz. Potem wszystko przejmie Pat Rice. To on podejmie dobre decyzje. Ale jeśli coś pójdzie nie tak, będę miał na kogo zrzucić winę! - dodał z uśmiechem Arsene Wenger.
Ten czlowiek jest swietny,. :lol:

Aker mozesz mi przeslac wiadomosc na GG? Bo mam zapisane na komputerze stacjonarnym u siebie w pokoju a bede operowal z netbooka i tam nie mam wiec nie wiem jak cie znalezc :P

Wróć do „Puchary Europejskie”