Re: Barcelona - AC Milan

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Barcelona - AC Milan

Post autor: Mentor » 14 wrz 2011, 13:59

Nie wiem mete czy dobrze zrozumiałem, ale ja nigdzie nie deprecjonowałem osłabień Milanu. Zwróciłem tylko uwagę na to, że brak Puyola i Pique to dla nas naprawdę bardzo, bardzo duże osłabienie. Carles pojawił się w drugiej odsłonie, ale bardziej by się przydał w pierwszych sekundach meczu :wink: Pique też zapewne miałby większe szanse powalczenie o główkę z Silvą, ale bynajmniej nie chce się tutaj bawić w jakieś gdybanie. Keita jest również solidny, ale nic poza tym i Busquets w porównaniu do niego naprawdę robi różnicę. Iniesta szybko wyleciał z urazem, Sanchez kontuzjowany, Pedro bez mocy a Villa ledwie z przebłyskami.

Taka gra Barcelony powinna wystarczyć na odniesienie czterech zwycięstw a w ostatniej kolejce powinniśmy pojechać do Mediolanu na mecz o pierwszej miejsce w grupie. Przynajmniej teoretycznie tak powinno być, ale czy tak będzie? To jednak nic pewnego. Fajnie jednak, że rewanż nie będzie prawdopodobnie meczem bez stawki bo pierwsze miejsce powinno być dla Barcelony naprawdę ważne choć tutaj trzeba jeszcze poczekać na rozstrzygnięcia w innych grupach.

Wróć do „Puchary Europejskie”