Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 kwie 2005, 1:29

No wstałem to napisze coś a Tata poszedł spać..

Na początku pamietajcie że to nie jest program mojej parti **FORZA CZYSTE CALCIO** :D i informacja ta była dla mnie szokiem gdyż jako fan defensywy mam dla Fabio ogromny szacunke [choć może miałem.. zobaczymy ] i nie wierzyłem że to on niby jest na tym filmie. Sądze że ten kto czytał dzisiaj troche moich postów i wymieniał ze mna poglady bedzie na tyle mądry że nie odbierze tego jako ofensywe ...

Pewnie i tak rano sie znajdzie kliku "znawców" ale Ci który wiedza o co mi chodzi i tak odpisza madrze.. Zastanawiełme sie nad tym filmikiem nawet teraz dzwonił koleś do mnie i wywnioskowaliśmy podobnie. Choć nadal jestem troche zagubiony ....

:arrow: Po 1: Chłopaczek --- ćpun nie ćpun ale pamietaj że kapitan Squadra. Przeją opaske po naszym Paolo to jak to tak ?? Wtedy młody dobrze zapowiadający sie gracz dzisiaj gwiazda defensywy jeden z najlepszych obrońców świata....

:arrow: Po 2: Finał pucharu UEFA 1999 czyli troche minieło. Nie wiem skad oni mieli ta taśme ale może jakiś konfident dostarczył tyklo dziwi mnie że to "ktoś" dostarczył teraz - może też zemsta, może na złośc, a moze Rai kupiła od kogoś tą taśme. Tez tak moze być...

:arrow: Po 3: Teraz wiece co bedzie - ja nie prorokuje bo nie ma sensu ale wiedząc co włoska prasa i media robią jestem pewne że bedzie jatka. I nie chodzi o to że zaraz jeden czy drugi napisze że to było dozwolone bo to kapitan a ten film nie był jego wizytówką.

:arrow: Po 4: To zauwarzyłem już kiedyś w czasie jednej z naszej kłótni [EPOkowej] dzisiaj mi to koleś przypomniał i to jest juz jedna wielka może głupia ale dziwne układanka. [oczywiście to życie ułozyło ale..]

Juventus oskarżony o doping 5 lat procesy odwołania skandale wyroki jakti . niby wyrok i koniec. Przychodzi Blasie z Parmy i ma "za uczami" potem pojwaia sie Mutu i ma "za uszami" i teraz taki film jak by nie patrzeć obnażający troche Fabio...

OCZYWIŚCIE JA NIE PISZĘ ŻE WSZYSCY BRALI BO MIMO ŻE WIDZIAŁEM GŁUPI FILMIK Z CANNAVARO W "ROLI GŁÓWNEJ" TO JEMU NAJBARDZIE BYŁ WIERZYŁ I NAWET WOLE WIERZE ŻE BYŁY LEGALNE TE ŚRODKI NAPRAWDE WOLE ....

Tylko niech mi potem jakis kibic Juve powie że Barwy to nie macie z hańbione i teraz potencjalnie słowo "doping = Juve" ... Jak to dzisiaj Galliani powiedział::
"Juventus to nie wróg - tylko ligowy rywal"" Także to tez da może co nie którym do myślenia.. Po przypadkach Blasiego czy Mutu można chciało by sie napisac "Ciągnie wilka do lasu" Poprostu widze że są mądrzy kibice którzy trzeźwo patrza na to sie działo [dzieje] a są tacy który zachwują sie jak typowe kur..y który zawsze maja racej chodz nie wiedza co jest grane.. czy wola zdonić na tego, na to czy nawet na ten klub.

Kiedyś chyba kolega Measrto [coś znikną ostatnio] sie kłucił ze mną że Juventus ma w Polsce najwiecej kibiców [ a stadion pusty dziwne :roll: ] ale jak to maja byc tacy kibice to Wam prawdziwym Juvenito powinno być wstyd za nich. Chwilami zastanawiem sie czy potencjalny kibice Juve ma tyle lat co Real ?? 12 :!: Bo tak to wygląd niestety a to nie sa kibice bo oni co sezon zmieniaja barwy ...

Tu macie "ciekawostke" bo pewnie nie jeden cos bedzie szukał ..:arrow:
http://www.goalcity.it/livello2.jsp?liv ... ontrollo=1[/url]

DOBRANOC TYM CO NIE ŚPIĄ - POZDRO Ale sie napisałem :D i nawet bez fazy wnioski mogą wyjści odpowiednie ..hehe

Wróć do „Wracając Do Meritum”