Na początku pamietajcie że to nie jest program mojej parti **FORZA CZYSTE CALCIO**
Pewnie i tak rano sie znajdzie kliku "znawców" ale Ci który wiedza o co mi chodzi i tak odpisza madrze.. Zastanawiełme sie nad tym filmikiem nawet teraz dzwonił koleś do mnie i wywnioskowaliśmy podobnie. Choć nadal jestem troche zagubiony ....
Juventus oskarżony o doping 5 lat procesy odwołania skandale wyroki jakti . niby wyrok i koniec. Przychodzi Blasie z Parmy i ma "za uczami" potem pojwaia sie Mutu i ma "za uszami" i teraz taki film jak by nie patrzeć obnażający troche Fabio...
OCZYWIŚCIE JA NIE PISZĘ ŻE WSZYSCY BRALI BO MIMO ŻE WIDZIAŁEM GŁUPI FILMIK Z CANNAVARO W "ROLI GŁÓWNEJ" TO JEMU NAJBARDZIE BYŁ WIERZYŁ I NAWET WOLE WIERZE ŻE BYŁY LEGALNE TE ŚRODKI NAPRAWDE WOLE ....
Tylko niech mi potem jakis kibic Juve powie że Barwy to nie macie z hańbione i teraz potencjalnie słowo "doping = Juve" ... Jak to dzisiaj Galliani powiedział:: "Juventus to nie wróg - tylko ligowy rywal"" Także to tez da może co nie którym do myślenia.. Po przypadkach Blasiego czy Mutu można chciało by sie napisac "Ciągnie wilka do lasu" Poprostu widze że są mądrzy kibice którzy trzeźwo patrza na to sie działo [dzieje] a są tacy który zachwują sie jak typowe kur..y który zawsze maja racej chodz nie wiedza co jest grane.. czy wola zdonić na tego, na to czy nawet na ten klub.
Kiedyś chyba kolega Measrto [coś znikną ostatnio] sie kłucił ze mną że Juventus ma w Polsce najwiecej kibiców [ a stadion pusty dziwne
Tu macie "ciekawostke" bo pewnie nie jeden cos bedzie szukał ..
DOBRANOC TYM CO NIE ŚPIĄ - POZDRO Ale sie napisałem