Pisałem o tym już jakiś czas temu, że staczamy się w limbus przeciętności, zaś jednym ze skutków toczącej ten klub prowincjonalizacji (czyt. oszczędności) będzie spadek frekwencji na trybunach, co z kolei przełoży się na zmniejszenie dochodów, co wtedy o mnie pisano ? Przedstawiano jako pesymistę i frustrata. Wychodzi na to, że moje prognozy okazały się słuszne - zresztą wystarczy mieć elementarną wiedzę na temat świata oraz załeżności nim rządzącymi, aby sformułować tego typu twierdzenia, więc żadna w tym zasługa.a tymczasem 25 tysięcy widzów.
Nie masz kompleksów, to prawda. Po prostu jesteś idiotą, którego światopogląd został ukształtowany przez oddziaływania hołoty kibicującej Juventusowi a w sensie pierwotnym media wam życzliwe, czyli takie które żerują na waszej głupocie, bo aby kogoś ukarać trzeba mu udowodnić winę, a żeby to zrobić trzeba dysponować materiałem dowodowym, którego nie ma. Zresztą to, że jakiś gówniarz wypróżnia się na takim forum wcale mnie nie dziwi, skoro działania waszych działaczy wpisują się w tego typu wzorzec. Co natomiast może zaskakiwać to fakt, że jeszcze MM i spółka nie pozwali was o naruszenie dóbr osobistych (klubu), co w sferze stosunków pomiędzy przedsiębiorcami jest w sposób wyjątkowo uciążliwy sankcjonowane. Czyżby oszczędnościami objęto także obsługe prawną ?Kompleksy to musi mieć Inter skoro wywołał Calciopoli i szczyci się tym, że do tej pory nie poniósł kary.
Przestań rzutować swoje przekonania na resztę świata, bo go nigdy nie ogarniesz swoim rozumem, wszak człowiekiem jesteś małym.Cały świat się cieszy, bo cały świat was nienawidzi:) Radujmy się:)