Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: MarcinW » 14 wrz 2011, 23:07

a tymczasem 25 tysięcy widzów.
Pisałem o tym już jakiś czas temu, że staczamy się w limbus przeciętności, zaś jednym ze skutków toczącej ten klub prowincjonalizacji (czyt. oszczędności) będzie spadek frekwencji na trybunach, co z kolei przełoży się na zmniejszenie dochodów, co wtedy o mnie pisano ? Przedstawiano jako pesymistę i frustrata. Wychodzi na to, że moje prognozy okazały się słuszne - zresztą wystarczy mieć elementarną wiedzę na temat świata oraz załeżności nim rządzącymi, aby sformułować tego typu twierdzenia, więc żadna w tym zasługa.
Kompleksy to musi mieć Inter skoro wywołał Calciopoli i szczyci się tym, że do tej pory nie poniósł kary.
Nie masz kompleksów, to prawda. Po prostu jesteś idiotą, którego światopogląd został ukształtowany przez oddziaływania hołoty kibicującej Juventusowi a w sensie pierwotnym media wam życzliwe, czyli takie które żerują na waszej głupocie, bo aby kogoś ukarać trzeba mu udowodnić winę, a żeby to zrobić trzeba dysponować materiałem dowodowym, którego nie ma. Zresztą to, że jakiś gówniarz wypróżnia się na takim forum wcale mnie nie dziwi, skoro działania waszych działaczy wpisują się w tego typu wzorzec. Co natomiast może zaskakiwać to fakt, że jeszcze MM i spółka nie pozwali was o naruszenie dóbr osobistych (klubu), co w sferze stosunków pomiędzy przedsiębiorcami jest w sposób wyjątkowo uciążliwy sankcjonowane. Czyżby oszczędnościami objęto także obsługe prawną ?
Cały świat się cieszy, bo cały świat was nienawidzi:) Radujmy się:)
Przestań rzutować swoje przekonania na resztę świata, bo go nigdy nie ogarniesz swoim rozumem, wszak człowiekiem jesteś małym.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2011, 23:12 przez MarcinW, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Włochy”